Zamieszczone przez samtech84
Filtr kabinowy - "zwykły" vs "z aktywnym węgl
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez G33Zamieszczone przez samtech84@UP
Tylko jedno ale ostatnio kupowałem komplecik w ASO i kabinowy, oleju i powietrza były Filtrona :P
FILTRON leci na pierwszy montaż
BTW
FILTRON z after marketu nie ma podejścia do tego z pierwszego montażu...
/jakość przepaść.../kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LUKIZamieszczone przez G33Zamieszczone przez samtech84@UP
Tylko jedno ale ostatnio kupowałem komplecik w ASO i kabinowy, oleju i powietrza były Filtrona :P
FILTRON leci na pierwszy montaż
BTW
FILTRON z after marketu nie ma podejścia do tego z pierwszego montażu...
/jakość przepaść.../
Komentarz
-
-
to jest filtronkliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Żeby na parowniku nie osadzał ci się syf i nie śmierdziało póżniej.
[ Dodano: Nie 25 Sty, 15 09:26 ]
Teraz będzie szok dla niektórych. Jak to w oryginalnym pudełku jest taki gówniany Polski filtr :evil:
Zauważyłem że duża liczba osób jak słyszy produkt Polski to zaraz stwierdza że to gówno i badziew.
Ja osobiście od wielu lat stosuje filtrona i filtrów z Sędziszowa i nie mam uwag.Nie ma rzeczy niemożliwych,są tylko trudne do wykonania.
Komentarz
-
-
Bartek.K, dokładnie, filtr to tylko filtr, polskie też są dobre. ja stosuje dencermanna, dobra cena i jakość według mnie. A klimę i tak mam na wiosnę do czyszczenia, to walę papier bez węgla i co jakiś czas robię serwis :wink: nie zauważyłem, żeby przez papier filtr śmierdział mi jakoś bardziej, jak się serwisuje co jakiś czas :wink:
Komentarz
-
Komentarz